Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Νέα

x-kostopoulos

Ο Χάρης Κωστόπουλος μίλησε στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com και τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη για την τελευταία δισκογραφική δουλειά με τίτλο, "Χάρης Κωστόπουλος Live", ένα διπλό Live album.

Το πρώτο CD περιλαμβάνει 22, και το δεύτερο 12 τραγούδια. Όλα είναι δικά του νέα και παλαιά κομμάτια, από τα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν ξεκίνησε από 13 ετών παίζοντας μπουζούκι και αργότερα άρχισε και να τραγουδά.

Στα 32 χρόνια πορείας στο Ελληνικό πεντάγραμμο έχει στο ενεργητικό του 16 δισκογραφίες. Στον νέο και δίπλό δίσκο του "Χάρης Κωστόπουλος Live" συμπεριέλαβε απ΄ όλες αυτές τις δισκογραφικές του δουλειές τα καλύτερα Live κομμάτια,ως αποτέλεσμα ο δισκος αυτός έγινε πλατινένιος για πρώτη φορά μέσα από το περιοδικό Tivo που πωλείται στα περίπτερα στην τιμή των 10 Ευρώ.

Εάν και στην σημερινή εποχή ο κόσμος πλέον δεν αγοράζει CD,εν τουτοίς ο καλλιτέχνης κατάφερε να γίνει ο δίσκος του πλατινένιος, και αυτό οφείλεται στον συνεχή αγώνα που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Χάρης Κωστόπουλος επίσης, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα σήμερα στην διασκέδαση, όμως οι καλοί λαϊκοί τραγουδοποιοί πάντοτε έχουν δουλειά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη αν έχει στο πλευρό δικό του μετρ όταν εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα για να προσέχει τους θαμώνες του, και εάν ο ίδιος καθορίζει την τιμή της φιάλης, απάντησε πως: "σε κάποια φάση όπως έχουν τα πράγματα τώρα θα πρέπει και εγώ να λαμβάνω κάποια μέτρα, έτσι ώστε να ελέγχω τον χώρο από πρώτο χέρι, για να μην τρώω και εγώ την χρέωση, γιατί στο να πάει καλά ένα νυχτερινό κέντρο είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων".

Αυτήν την περίοδο κάνει έξτρα σε Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόσφατα εμφανίστηκε στην Κύπρο. Για τον χειμώνα έχει προτάσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τις οποίες θα αξιολογήσει, για να πάρει την τελική απόφαση.

Αυτήν την χρονική περίοδο ο καλλιτέχνης βρίσκεται στο στούντιο όπου ηχογραφεί νέο δίσκο με 12 τραγούδια, που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Σε πολλά άλλα ακόμα αναφέρθηκε ο Χάρης Κωστόπουλος την συνέντευξη του οποίου θα διαβάσετε από την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, μπορείτε δε να την ακούσετε ξανά από ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, αλλά και την εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Κρήτη, Καλαμάτα, και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος).

melas_Cd2011_610px

Ο Ζαφείρης Μελάς θα εμφανιστεί στο "Παραλία Live" στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής Σάββατο 9 Ιουλίου με όλο το επιτελείο του, και την Εβίτα Σερέτη.

Ο καλλιτέχνης μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το ντουέτο με τον Νίκο Ζωιδάκη "Βάλε απόψε στην υγειά μας", και το τραγούδι που σπάει όλα τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης "Γαμώ την καλοσύνη μου" ένα κλασικό ζεϊμπέκικο, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με καινούργια και παλιά τραγούδια από τις 40 δισκογραφίες του.

Το κοινό της Χαλκιδικής, οι τουρίστες, αλλά και οι Θεσσαλονικείς μπορούν να απολαύσουν τον καλλιτέχνη για μόνο μια βραδιά το Σάββατο.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ζαφείρης Μελάς φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει περιορισμένες εμφανίσεις, για τον δε χειμώνα έχει προτάσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

"Παραλία Live" Νέος Μαρμαράς Χαλκιδική

Τηλ ρεζερβέ 6946 601529

 

Η επίσημη διασκευή του γνωστού τραγουδιού "Δεν καταλαβαίνω τίποτα" του Γιώργου Κοινούση είναι γεγονός από τον καλλιτέχνη που σπάει τα ταμεία στην γείτονα χώρα Βουλγαρία με τα τραγούδια του. Το κομμάτι κινείτε σε μοντέρνους ρυθμούς και τη σκηνοθεσία του Video Clip θα την ζήλευαν αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες. Το Εlliniko Fenomeno Web Radio σας παρουσιάζει το κομμάτι και το video clip αποκλειστικά...

ifenomeno

To απόλυτο λαικό ραδιόφωνο του Ίντερνετ από τη Θεσσαλονίκη για όλο τον πλανήτη τώρα και για το IPhone/Ipod/Ipad. Mπαίνετε στο app store της Apple, κάνετε αναζήτηση το Elliniko Fenomeno και κατεβάζετε εντελώς δωρεάν για πάντα στο Iphone,Ipod ή Ipad σας την εφαρμογή για να ακούτε όπου κι αν βρεθείτε το Elliniko Fenomeno Webradio.

Πάντα με άμεση ενημέρωση του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που ακούτε για να τα ξέρετε όλα. Γράψτε και τα δικά σας σχόλια για το τι βελτιώσεις και προσθήκες θέλετε στην εφαρμογή του αγαπημένου σας λαικού ραδιοφώνου.

Eδώ που το λαικό δεν απαγορεύεται....

kiamos_interview

Ο Πάνος Κιάμος φιλοξενήθηκε για περίπου 45 λεπτά στον αέρα του Εlliniko Fenomeno Web Radio σε μια συνέντευξη εφ'ολης της ύλης με τον Νίκο Βάνη. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του για το 3ο παιδί που περιμένει με την αγαπημένη του το οποίο θα είναι και το δευτερό τους αγόρι και για το ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα πιο όνομα θα του δώσει. Τον "Ολοκαίνουργιο" του νέο δίσκο και το λαικό τραγούδι.

Φυσικά αναφέρθηκε στις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο με τον Κ. Μαρτακη και την Ε. Φουρείρα που θα πάνε μέχρι τον Σεπτέμβριο και για το γεγονός οτι προγραμματίζει τις εμφανίσεις του για την Θεσσαλονίκή το ερχόμενο χειμώνα σκοπεύοντας μάλιστα να καθίσει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για 2-3 μήνες.

σύντομα θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την συνέντευξη και στο Youtube.

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

toolbar powered by Conduit

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?