Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Νέα

kourkoukelekidou

Υστερα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο TEATRO Music Hall που ολοκληρώθηκαν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου ταξιδεύουν στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για μια σειρά συναυλιών !

Ο Νίκος Κουρκούλης επισκέπτεται την Αμερική για δεύτερη φορά στην έως τώρα καριέρα του ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στην Ελληνική ομογένεια της Αμερικής.

Οι δυο καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμη μια φορά ώστε να διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν το κοινό που θα παρακολουθήσει τις συναυλίες τους.

Το πρόγραμμα των συναυλιών τους έχει ως εξής:

• Παρασκευή 21/1/2011 –Μόντρεαλ,

Palace Reception Halls.

• Σάββατο 22/1/2011 –Σικάγο,

Drury Lane Banquets

• Κυριακή 23/1/2011 –Βοστώνη,

Club Royal

• Παρασκευή 28/1/2011 –Τορόντο,

Hazelton Manor

• Σάββατο 29/1/2011- Atlantic City,

Taj Mahal Casino

back_lyrics_TAGS_small_610

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Ένα λαικό κομμάτι που σκοπό έχει να ταρακουνήσει τους νέους που βλέπουν στις εξαρτησιογώνες ουσίες τον "Ψευτικο Παράδεισο". Το θέμα των ναρκωτικών είναι ευθύνη όλων μας.

Το τραγούδι δεν είναι μόνο έρωτα, αγάπη και λα λα λα....

parios

Μυστήριο σε πλήρη εξέλίξη , σε ποιό νυχτερινό κέντρο πρόκειται να τον απολαύσει τον Γιάννη Πάριο, το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Γνωστός φίλος και επιχειρηματίας σκέπτονταν να κλείσει για εμφανίσεις τον Γιάννη Πάριο στο νυχτερινό κέντρο του. Για τον λόγο αυτόν, ήλθε σε συνεννόηση με τον αδελφό του Γιάννη Πάριου, τον κ. Βαρθακούρη, είναι ο άνθρωπος που κλείνει όλες τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη.

Έκλεισαν ραντεβού για τις 1:00 το μεσημέρι την περασμένη Παρασκευή, σε καφενέ στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Λίγο πριν το ραντεβού, ο επιχειρηματίας τηλεφώνησε στον κ. Βαρθακούρη για να επιβεβαiώσει την συνάντηση, ο οποίος μόλις είχε φτάσει αεροπορικώς, και του διαβεβαίωσε, πως σε λίγα λεπτά θα τα πούνε από κοντά.

Όμως είχε φτάσει 1: 30 το μεσημέρι, και ο άνθρωπος του Πάριου δεν φάνηκε πουθενά.

Τον ξαναπήρε τηλέφωνο για να δει τι συμβαίνει, ή να πήγαινε ο ίδιος στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει.

Ο κ.Βαρθακούρης τον διαβεβαίωσε λέγοντας, "μην έρχεσαι να με πάρεις,, σε λίγο φτάνω στο ραντεβού μας".

Ο επιχειρηματίας υπομονετικά περίμενε και άλλο, κοιτάζοντας συγχρόνως δεξιά και αριστερά, μήπως και δεν βρει τον καφενέ ο άνθρωπος. Όμως άδικα περίμενε. Καθώς πέρασε πάρα πολύ ώρα και από το δεύτερο τηλεφώνημα, και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Τότε άρχισε να σκέπτεται διάφορα πονηρά, και να του μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά, "λες να σκάλωσε σε κάποιον άλλον επιχειρηματία, και εγώ τζάμπα να περιμένω εδώ;;"

Σκέφθηκε ακόμα να πάρει τηλέφωνο στο γράφοντα, Νίκο Βάνη, μήπως και γνωρίζει τίποτα περί διαπραγμάτευσης με τον Πάριο. Έτσι και έκανε.

Ο δημοσιογράφος του απάντησε , "κάτι έχω μάθει, ο αδελφός του Πάριου βρίσκεται στην Καλαμαριά, όχι στον πεζόδρομο, όπου έχεις εσύ ραντεβού, και συζητά με έναν επιχειρηματία που έχει νυχτερινό κέντρο στην περιοχή αεροδρομίου. Μάλλον προσπαθεί να κλείσει το σχήμα με τον Γ. Πάριο – Σ. Γονίδη για το Πάσχα.

Όμως έχει σημασία εάν θα συμφωνήσει και ο Σ. Γονίδης, γιατί παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον εν λόγω επιχειρηματία, και είχε προκύψει κάποια διαφορά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο Σ. Γονίδης να κρυώσει μαζί του.

Άρα, παίζει κάποιο ρόλο και η γνώμη του Σ. Γονίδη, όπως και αν συμφωνήσει ο επιχειρηματίας του "Fever", που έχει το σχήμα. Εγώ πάντως, βλέπω να κλείνουν συνεργασία, γιατί όποια διαφορά και αν είχαν στο παρελθόν, θα τα βρουν, προκειμένου να φέρει στο μαγαζί του τον Γ. Πάριο και τον Σ. Γονίδη".

Α..., έτσι, Βάνη;;;, απάντησε ο επιχειρηματίας, και συνέχισε , "ε..., τότε να μην περιμένω και εγώ εδώ σαν βλάκας, λες και δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω, τους γράφω και εγώ στα παλιά μου τα παπούτσια. Αλλά ρε..,γκαρντάσι, δεν περίμενα από τον αδελφό του Γ. Πάριου, να εξηγηθεί έτσι. Τέλος πάντων, θα βρω άλλο σχήμα για το μαγαζί μου".

Κάπως έτσι κλείνουν κάποιοι τις μυστικές συναντήσεις, τόσο μυστικά που όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Το ερώτημα παραμένει, που θα εμφανιστεί ο Γ. Πάριος;;;

Ο χρόνος θα δείξει!!!!!

vertis

Μετά από διάφορες συζητήσεις που είχε ο Νίκος Βέρτης με τέσσερις επιχειρηματίες των Αθηνών έτσι, ώστε, να κλείσει για εμφανίσεις.

Εντέλει η συμφωνία επιτευχθεί από δύο επιχειρηματίες που θα συνεταιριστούν, αφού ενοικίασαν τον χώρο του πρώην Show Center, (μετέπειτα Μαμούνια και Grande), και που θα ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου για να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης από τις αρχές Μαΐου 2011 με καινούργια ονομασία μαγαζιού.

Αυτόν τον καιρό γίνονται συζητήσεις για την επιλογή του πρώτου γυναικείου ονόματος που θα πλαισιώνει τον Νίκο Βέρτη στο σχήμα.

Ακούγεται το όνομα της Θέλξη, η οποία διαψεύδει την πληροφορία, χωρίς βέβαια να είναι πειστική, καθώς σε ερώτηση του Νίκου Βάνη, εάν θα συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη του απάντησε ότι:

 “δεν ξέρω τίποτα, αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως τον Μάϊο θα πάρω τη ξαπλώστρα μου και θα αμοληθώ σε μια ωραία ακρογιαλιά, να μαυρίσω την κορμάρα μου”.

Ένα δεύτερο όνομα που ακούγεται στο νέο σχήμα είναι αυτό της Ισραηλινής τραγουδίστριας Sarit Hadad, που ερμήνευσε  ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη το νέο τραγούδι “Εμείς οι δυο ταιριάζουμε” από τον συνθέτη  Κυριάκο Παπαδόπουλο.

 Το εν λόγω τραγούδι είναι πολύ καλό, ωστόσο, είναι φτωχά ντυμένο από μουσικά όργανα, κάτι που επεσήμανα τόσο στον συνθέτη, όσο κα στον καλλιτέχνη.

Στο μυστήριο γύρω με το πιο γυναικείο όνομα θα είναι στο σχήμα, θα πρόσθετα και μια τρίτη εκδοχή, την οποία μάλιστα συνιστώ ανεπιφύλακτα στους επιχειρηματίες, να είναι και οι δύο γυναίκες στο σχήμα Θέλξη και Sarit .Έτσι το πρόγραμμα που θα είναι κυρίως λαϊκό θα ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Φαίνεται πάντως, πως στην παραλιακή ζώνη του Ποσειδωνίου των Αθηνών θα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα σχήματα - προγράμματα, παρά την κρίση που εισέβαλε και στον χώρο της διασκέδασης.

Ενδιαφέρον θα έχει, να δούμε στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου ποια σχήματα πήγαν καλά, μέτρια και ούτω καθ΄ εξής.

Το βέβαιο είναι πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν όχι τόσο τα ονόματα των καλλιτεχνών, όσο οι τιμές που θα διαμορφωθούν, κάτω από τις δύσκολες συγκυρίες, που ζουν όλοι οι Έλληνες, όπως επίσης και τα προγράμματα, το ρεπερτόριο των τραγουδιών, θα είναι τα κριτήρια, που θα επιλέξει το κοινό, για να ξοδεύσει τα λεφτουδάκια του.

Γι΄ αυτό και επιβάλλεται να είναι όλοι προσγειωμένοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θαμώνα, μια και τον τελευταίο καιρό πολλοί καλλιτέχνες με αξιόλογες φωνές και παρουσίαση, είναι χωρίς δουλειά, τους βλέπω, να τρέχουν από οντισιόν σε οντισιόν σε αρκετά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Αυτό και μόνο είναι πολύ ανησυχητικό.

Για να δούμε και αυτό το νέο εγχείρημα του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα, που με τα καθιερωμένα ρεπορτάζ μου, θα αναλύσω, από τις περατζάδες  που θα ακολουθήσουν.

 

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

zoidakis

Από το νέο έτος 2011 οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν τον Λυράρη Κρητικό Νίκο Ζωιδάκη στο νυχτερινό κέντρο "Άφιξη Live",τέσσερις εμφανίσεις στις 7, 8, 14, 15 Ιανουαρίου του 2011, μετά από την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του σχήματος με τον Δ. Μακρή και τους Émigré.

Ο Κρητικός μουσικός και καλλιτέχνης μετά τις επιτυχίες του στην Ελλάδα, κατέκτησε και την Αμερική, όπου πρόσφατα περιόδευσε, στις πολιτείες Νέας Υόρκης, Ατλάντικ Σίτυ, Λας Βέγκας, και Λος Άντζελες, όπου αφιέρωσε αμέτρητες μαντινάδες, μάγεψε με την Κρητική λύρα , όχι μόνο τους ομογενείς μας, αλλά και τους Αμερικανούς, οι οποίοι τρελαίνονται , με την Ελληνική παράδοση, και την κουλτούρα.

Καθώς η Κρητική μουσική και οι μαντινάδες, μοιάζουν αρκετά με την Αμερικάνικη κάντρι μουσική, που είναι η ταυτότητα και η σφραγίδα του Αμερικάνικου λαού, των 54 τεσσάρων πολιτειών.

Οι δε προτάσεις από κάθε εμφάνιση του στις ΗΠΑ, έπεφταν βροχή.

Ο καλλιτέχνης Νίκος Ζωιδάκης τις Άγιες Ημέρες των εορτών πέρασε στην Βόρεια Ελλάδα, διασκεδάζοντας τους Θεσσαλονικείς την παραμονή Χριστουγέννων , στο παραδοσιακό μαγαζί "Αυλαία Live", όπου πάνω από 800 άτομα τον χειροκρότησαν θερμά όλο το βράδυ.

Ενώ την 1η ημέρα των Χριστουγέννων έδωσε ρέστα με το πρόγραμμα του σε κέντρο διασκέδασης της Χαλκηδόνας. Και όπως φαίνεται την νέα χρονιά θα υποδεχθεί με τους κατοίκους της Ξάνθης, όπου και θα εμφανίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ζωιδάκης είναι ένα πραγματικό Ελληνικό Φαινόμενο, "Άνθρωπος ",πάντα με το χαμόγελο, οικογενειάρχης, αλλά και ως καλλιτέχνης, κρατά και μεταδίδει την αγάπη του για την παραδοσιακή μουσική, πράγμα σπάνιο για τα σημερινά δεδομένα, της κοινωνίας μας.

Καλή Χρονιά !!!!!!!!!!

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

Διαφήμιση

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?