Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

xolidis_theama2

Γράφει ο Νίκος Βάνης,

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τις πίστες της Θεσσαλονίκης, ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στην πόλη που τον ανέδειξε.

 Μετά από αρκετές προτάσεις που δέχτηκε από επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών,  κατέληξε τελικώς στην νύφη του βορρά την Θεσσαλονίκη και το νυχτερινό κέντρο “Theama Live Music” (πρώην “Άστρα”), όπου και εμφανίζεται πλέον από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011.

 Ένας καθαρός τζέντλεμαν της πίστας, ο Χρήστος Χολίδης παρέμεινε όλο αυτό τον καιρό απλός, προσγειωμένος και το κυριότερο δεν καβάλησε το καλάμι, όπως μας συνήθισαν κάποιοι άλλοι φιρμαδόροι καλλιτέχνες.

Από την ημέρα, που πάτησε το πόδι του στην πόλη, ξεκίνησε περαντζάδες στα στέκια της πόλης, μαζί  με φίλους που τον γνώριζαν από τα πρώτα του βήματα  ήπιε τον καφεδάκι του σε ωραία καφέ επί των οδών Αριστοτέλους, της Νέας Κρήνης, της Λεωφόρου Νίκης, του λιμάνιου, φυσικά δεν έχασε την ευκαρία να επισκεφθεί και  την νέα πιάτσα που συχνάζει η νεολαία πλέον, επί της οδού Βαλαωρίτου.

Τον καλλιτέχνη θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει το κοινό της Βορείου Ελλάδος  καθ΄ όλην την χειμερινή περίοδο, ενδέχεται μάλιστα να πάρει και παράταση. Αναμένεται να παρουσιάσει ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα, με τις μεγάλες επιτυχίες του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ αυτών: “Κι ας μην έχω που να πάω”, “Κακομαθημένο”, “Ναι, Ναι, Ναι”, “Φοβάμαι”, “Δεν συμβιβάζομαι” και πολλές άλλες.

Στα λίγα εξτρά που έκανε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην Βόρεια Ελλάδα , αξιοσημείωτη είναι η εμφάνιση του στην Βέροια, στο νυχτερινό κέντρο “Μορφές”, όπου μέσα σε ένα κατάμεστο μαγαζί πάνω από 1800 άτομα, καταχειροκροτήθηκε από το νεανικό κοινό του, που κατά το πλείστον ήταν γυναικομάνι, καθώς και στην πόλη της Κοζάνης σε ανάλογο χώρο, όπου και εκεί είχε την ανάλογη επιτυχία.

Στο πλήρες ανακαινισμένο χώρο του “Theama Live Music ” τον Χ.Χολίδη θα πλαισιώνουν  δύο καλλιτέχνιδες επίσης της Θεσσαλονίκης, η Μαρία Κώνστα και Βασιλική Νταντά και, άλλοι νέοι τραγουδιστές.

Η Μαρία Κώνστα που τον τελευταίο καιρό έχει δείξει με την σειρά της τα χαρίσματα που διαθέτει πάνω στο πάλκο, σύντομα την βλέπω να κατακτά τις πίστες και στην Αθήνα.

Όσον αφορά την τιμή της φιάλης για την οποία έγινε πολύς ντόρος, ο καλλιτέχνης αφουγκραζόμενος τον κόσμο της πόλης και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος, αλλά κυρίως, λόγω της δύσκολης συγκυρίας που περνά η Ελλάδα με το μνημόνιο, κατέληξαν από κοινού με τον επιχειρηματία του κέντρου, στα 140 Ευρώ η απλή και 160 Ευρώ η σπέσιαλ για 6 άτομα (!), μια και ο Χρήστος Χολίδης δεν ήλθε στην Θεσσαλονίκη για να κάνει αρπαχτή, όπως το συνηθίζουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου. Θα υπάρχει και προσφορά στην φιάλη, εκτός  Σαββάτου, 120 Ευρώ (απλή ) και 140 Ευρώ (σπέσιαλ) ανά 6 άτομα.

Απολαύστε τον  “Μπον Bιβέρ” Χρήστο Χολίδη  και το όλο σχήμα λοιπόν κάθε Πέμπτη-Παρασκευή- Σάββατο στο “Theama Live Music”, όπου θα γίνει χαμός  !!!!!!!

Theama Live Music,

Φρίξου 6 (περιοχή σφαγεία), Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο : 2310-533332

(πηγη elliniko-fenomeno.gr)

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

toolbar powered by Conduit

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?