Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

 

“Σήμερα δεν έχουμε κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, αλλά κυβέρνηση Κώστα Σημίτη, χωρίς τον ίδιο."

Χείμαρος ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Elliniko Fenomeno Web Radio και στον Νίκο Βάνη σε μια συνέντευξη λίγο πριν την ορκωμοσία της νεας Βουλής.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο καλύτερο ψηφιακό ραδιόφωνο της χώρας.

Όπως χαρακτηριστηκά είπε,από σήμερα ξεκινά κοινοβουλευτικός έλεγχος και το πρώτο θέμα που θα θέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το εάν νομιμοποιείται ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να συμμετέχει σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) που είναι σε λειτουργία αρκετό καιρό, μαζί με τον Στέφανο Μάνο.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει εκποιήσει το σχέδιο «Αρχιμήδης» το οποίο επέβαλαν στα κρατικά όργανα και την Τρόϊκα μαζί με το δικηγορικό γραφείο Ρόλαντ Μπέργκερ. Το συγκεκριμένο γραφείο για να κάνει αυτήν την δουλειά αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας είναι κουμπάρος του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη, που τέθηκε από μια ομάδα φοιτητών,   ότι οι περισσότεροι στην κυβέρνηση είναι καθηγητές, και μάλιστα θεωρητικοί που δεν έχουν ποτέ βγει στο μετερίζι της δουλειάς, πως  θα μπορέσουν στην πράξη να  πάνε την Οικονομία της χώρας μπροστά, , ο κ. Πάνος Καμμένος απάντησε : “γι΄ αυτό κατάντησε εκεί η Ελλάδα, γιατί οι καθηγητές διοικούσαν τόσα χρόνια, ήταν σύμβουλοι στα Υπουργεία, και σύμβουλοι σε κάθε Υπουργό”.

Όσο  αφορά τις δηλώσεις του κ. Θόδωρου Πάγκαλου  που  αναφέρθηκε  και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι, “ ο κύριος Θ. Πάγκαλος δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί”.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,έκανε αναφορά και στο θέμα των CDS  ,ο ίδιος μίλησε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κύριο Προβόπουλο, ο οποίος  με την σειρά του έστειλε στον δικαστικό λειτουργό όλα τα στοιχεία.

Χαρακτηριστικά ο κύριος Πάνος Καμμένος τόνισε, “τώρα θα δούμε ποιοι έπαιξαν στην πτώχευση της χώρας”.

Όσον αφορά των πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που έφερε την Ελλάδα σ΄ αυτήν την άθλια , πρωτοφανής   κατάσταση, δήλωσε ότι,» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση αυτή και οι υπαίτιοι θα δικαστούν».

Αναφέρθηκε ακόμα στο φλέγον θέμα της Θράκης,» για την μπαγκλαβοποίηση της που προσπαθούν οι δανιστές, ο κύριος Φούχτεν, μαζί με τους Τούρκους που οργιάζουν στην περιοχή, την οποία πρόσφατα επισκέφτηκε και ο πρόεδρος των Γκρίζων Λύκων. Πάνε να ξεπουλήσουν την Θράκη, εμείς δεν θα τους αφήσουμε»

Σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου, “μέχρι πότε θα έχουμε αποθέματα πετρελαίου, μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνισα από 1η Ιουλίου  εμπάργκο στο Ιράν, το οποίον δίνει  αποθέματα πετρελέο  στην Ελλάδα το 38% , μάλιστα με πίστωση, απάντησε ότι, “έπρεπε η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας καλύψει με πίστωση πετρέλαιο”.

 

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

toolbar powered by Conduit

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?