Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Νέα

xoros

Αρκετά νυχτερινά κέντρα έχουν ανοίξει στην πόλη της Πάτρας, με πρώτο το καλοκαιρινό "Χάραμα" στο οποίο είναι επικεφαλής ο Σπύρος Πανταζόπουλος. Το μαγαζί ξεκίνησε δυναμικά και τις δύο πρώτες ημέρες ήταν γεμάτο, αριθμούσε πάνω από 1200 άτομα, με φανταστικό πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε ο μαέστρος Τζόνι.

Το νυχτερινό κέντρο θα λειτουργεί 5 ημέρες την εβδομάδα.

Ακριβώς δίπλα στα "Αστέρια" το Σάββατο εμφανίστηκε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος απουσίασε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης πολύ καιρό, το μαγαζί είχε πάνω από 650 άτομα.

Στο "Volcano" όπου εμφανίζονται ο Στάθης Ραφτόπουλος και η Έλενα Γκρέκου, με μαέστρο τον Δ. Βρεττό, η κίνηση ήταν συμπαθητική, όμως στην Πάτρα εμφανίστηκαν, ο Αντώνης Ρέμος πριν ξεκινήσει στο "Θάλασσα" των Αθηνών, το κέντρο είχε 800 άτομα, ο Ζαφείρης Μελάς συγκέντρωσε 900 άτομα, στον δε Θέμη Αδαμαντίδη η προσέλευση του κοινού δεν ήταν η αναμενομένη.

Στην πόλη της Πάτρας υπάρχουν πολλά σχήματα την καλοκαιρινή σεζόν, κάποια δε νυχτερινά κέντρα κάθε Σάββατο αλλάζουν όνομα.

Το ρεπορτάζ είναι από την πιο προηγούμενη εβδομάδα

Ανταπόκριση του Γ. Ρούση.

karras

Ο λαϊκός καλλιτέχνης Βασίλης Καρράς αυτήν την εποχή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα του τραγούδια, που θα συμπεριλαμβάνονται στον καινούργιο του δίσκο  που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

Ήδη ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης άκουσε τρία τραγούδια εκ των οποίων το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, θα γίνουν δε μεγάλες επιτυχίες, μια και ο καλλιτέχνης είναι γνωστό ότι θεωρεί τον εαυτό του ροκά, διότι "στην Αμερική οι ροκάδες συγκαταλέγονται στους λαϊκούς καλλιτέχνες" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βασίλης Καρράς.

Ο νέος δίσκος θα περιλαμβάνει και ένα ντουέτο με τον Μ. Χατζηγιάννη σε έντεχνο ρυθμό.

Την χειμερινή περίοδο, περί τα τέλη Οκτωβρίου 2011 θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο "Fix Live" της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Στη πόλη θα παραμείνει μέχρι και την Πρωτοχρονιά, κατόπιν θα κατεβεί στο "Theatro Music Hall" των Αθηνών.

Του ευχόμεθα καλή επιτυχία!!!!

x-kostopoulos

Ο Χάρης Κωστόπουλος μίλησε στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com και τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη για την τελευταία δισκογραφική δουλειά με τίτλο, "Χάρης Κωστόπουλος Live", ένα διπλό Live album.

Το πρώτο CD περιλαμβάνει 22, και το δεύτερο 12 τραγούδια. Όλα είναι δικά του νέα και παλαιά κομμάτια, από τα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν ξεκίνησε από 13 ετών παίζοντας μπουζούκι και αργότερα άρχισε και να τραγουδά.

Στα 32 χρόνια πορείας στο Ελληνικό πεντάγραμμο έχει στο ενεργητικό του 16 δισκογραφίες. Στον νέο και δίπλό δίσκο του "Χάρης Κωστόπουλος Live" συμπεριέλαβε απ΄ όλες αυτές τις δισκογραφικές του δουλειές τα καλύτερα Live κομμάτια,ως αποτέλεσμα ο δισκος αυτός έγινε πλατινένιος για πρώτη φορά μέσα από το περιοδικό Tivo που πωλείται στα περίπτερα στην τιμή των 10 Ευρώ.

Εάν και στην σημερινή εποχή ο κόσμος πλέον δεν αγοράζει CD,εν τουτοίς ο καλλιτέχνης κατάφερε να γίνει ο δίσκος του πλατινένιος, και αυτό οφείλεται στον συνεχή αγώνα που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Χάρης Κωστόπουλος επίσης, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα σήμερα στην διασκέδαση, όμως οι καλοί λαϊκοί τραγουδοποιοί πάντοτε έχουν δουλειά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη αν έχει στο πλευρό δικό του μετρ όταν εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα για να προσέχει τους θαμώνες του, και εάν ο ίδιος καθορίζει την τιμή της φιάλης, απάντησε πως: "σε κάποια φάση όπως έχουν τα πράγματα τώρα θα πρέπει και εγώ να λαμβάνω κάποια μέτρα, έτσι ώστε να ελέγχω τον χώρο από πρώτο χέρι, για να μην τρώω και εγώ την χρέωση, γιατί στο να πάει καλά ένα νυχτερινό κέντρο είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων".

Αυτήν την περίοδο κάνει έξτρα σε Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόσφατα εμφανίστηκε στην Κύπρο. Για τον χειμώνα έχει προτάσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τις οποίες θα αξιολογήσει, για να πάρει την τελική απόφαση.

Αυτήν την χρονική περίοδο ο καλλιτέχνης βρίσκεται στο στούντιο όπου ηχογραφεί νέο δίσκο με 12 τραγούδια, που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Σε πολλά άλλα ακόμα αναφέρθηκε ο Χάρης Κωστόπουλος την συνέντευξη του οποίου θα διαβάσετε από την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, μπορείτε δε να την ακούσετε ξανά από ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, αλλά και την εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Κρήτη, Καλαμάτα, και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος).

melas_Cd2011_610px

Ο Ζαφείρης Μελάς θα εμφανιστεί στο "Παραλία Live" στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής Σάββατο 9 Ιουλίου με όλο το επιτελείο του, και την Εβίτα Σερέτη.

Ο καλλιτέχνης μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το ντουέτο με τον Νίκο Ζωιδάκη "Βάλε απόψε στην υγειά μας", και το τραγούδι που σπάει όλα τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης "Γαμώ την καλοσύνη μου" ένα κλασικό ζεϊμπέκικο, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με καινούργια και παλιά τραγούδια από τις 40 δισκογραφίες του.

Το κοινό της Χαλκιδικής, οι τουρίστες, αλλά και οι Θεσσαλονικείς μπορούν να απολαύσουν τον καλλιτέχνη για μόνο μια βραδιά το Σάββατο.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ζαφείρης Μελάς φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει περιορισμένες εμφανίσεις, για τον δε χειμώνα έχει προτάσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

"Παραλία Live" Νέος Μαρμαράς Χαλκιδική

Τηλ ρεζερβέ 6946 601529

ifenomeno

To απόλυτο λαικό ραδιόφωνο του Ίντερνετ από τη Θεσσαλονίκη για όλο τον πλανήτη τώρα και για το IPhone/Ipod/Ipad. Mπαίνετε στο app store της Apple, κάνετε αναζήτηση το Elliniko Fenomeno και κατεβάζετε εντελώς δωρεάν για πάντα στο Iphone,Ipod ή Ipad σας την εφαρμογή για να ακούτε όπου κι αν βρεθείτε το Elliniko Fenomeno Webradio.

Πάντα με άμεση ενημέρωση του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που ακούτε για να τα ξέρετε όλα. Γράψτε και τα δικά σας σχόλια για το τι βελτιώσεις και προσθήκες θέλετε στην εφαρμογή του αγαπημένου σας λαικού ραδιοφώνου.

Eδώ που το λαικό δεν απαγορεύεται....

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

toolbar powered by Conduit

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?