Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Νέα

fixkourkou

Ένα πλούσιο και άκρως λαϊκό πρόγραμμα υπόσχονται οι τρεις καλλιτέχνες, Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Κώστας Καραφώτης, στο νυχτερινό κέντρο "Fix Live" από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Το σχήμα ηγείται ο Νίκος Κουρκούλης τον οποίον πέρυσι οι Θεσσαλονικείς είχαν απολαύσει, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου έχει πολύ καιρό να μας έλθει, αν και είναι παιδί της πόλης, όπου έκανε και τα πρώτα βήματα στην καριέρα της, και ο κόσμος την στήριξε σε κάθε εμφάνιση.

Ο δε Κώστας Καραφώτης, επίσης έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση κάποιες σύντομες εμφανίσεις του, κατά καιρούς.

Έτσι λοιπόν από τις 4 Φεβρουαρίου 2011 που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Fix Lie", για νύχτες λαϊκές.

Τιμή φιάλης 160 και 170 Ευρώ κομπλέ.

Fix Live 26ης Οκτωβρίου 15

Τηλ. Κρατήσεων 2310 514 666

stanisi

Φαίνεται πως όλοι οι μουσικοί δρόμοι καταλήγουν στην πόλη του βορρά την Θεσσαλονίκη. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας της καλλιτέχνιδας από την πόλη, ξεκινά εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο "Ορόσημο Live", από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο ήδη εμφανίζεται ο Σότης Βολάνης. Στο σχήμα ακόμα θα εμφανίζεται και η Χαρά Βέρα, παρουσιάζοντας ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα από το πλούσιο ρεπερτόριο των τριών καλλιτεχνών, που διαθέτουν από τις προσωπικές τους δισκογραφίες.

Ορόσημο Live

26ης Οκτωβρίου 35

Σφαγεία Θεσσαλονίκης

Τηλ κρατ. 2310 515 767 – 2310 515 980

afixhlive

Στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com ,την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011, μίλησαν στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, ο μαέστρος της καλλιτεχνίδας Χρύσπα, Νίκος Νικολαΐδης και ο καλλιτέχνης Διονύσης Μακρής, με αφορμή τα ψεύτικα και στημένα δημοσιεύματα, που αφορούσαν στην συνεργασία τους στην Θεσσαλονίκη με τον επιχειρηματία Γιώργο Φουρναράκη.

Ο επίσημος μάνατζερ της Χρύσπας, Νίκος Νικολαΐδης τόνισε ότι: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ της καλλιτέχνιδας και του επιχειρηματία, η Χρύσπα πληρώθηκε στο ακέραιο όπως πάντα. Μάλιστα στο νιόπαντρο ζευγάρι, την Χρύσπα και τον συζύγο της, ο επιχειρηματίας Γ.Φουρναράκης πρόσφερε ένα δώρο μεγάλης αξίας για το ξεκίνημα του έγγαμου βίου τους.

Η καλλιτέχνιδα Χρύσπα σταμάτησε από το νυχτερινό κέντρο " AfixH Live "καθαρά για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους , ώστε να προετοιμάσει την νέα της δισκογραφία. Είναι βέβαιο πώς η Χρύσπα , όχι μόνο μια και δυο, αλλά πολλές φορές ακόμα θα ξανασυνεργαστεί με τον επιχειρηματία, καθώς η σχέση μεταξύ επιχειρηματία και Χρύσπας ήταν και είναι άριστη.."

Επίσης, για το παραπάνω θέμα μίλησε και ο καλλιτέχνης Διονύσης Μακρής στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη,τονίζοντας ότι:

"αυτά που γράφονται είναι γελοία, και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Με τον Γιώργο Φουρναράκη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, είμαστε φίλοι. Αυτά που γράφονται ότι, δήθεν εγώ θα κατέληγα στις δικαστικές αίθουσες, γιατί δεν με πλήρωσε είναι για γέλια, σενάρια για όνειρα θερινής νυχτός.

Ήδη μετά το πέρας των εμφανίσεων μου στο νυχτερινό κέντρο "AfixH Live", έκανα άλλη μία εμφάνιση μαζί με την καλλιτέχνιδα Πάολα και αυτό δείχνει, ότι με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία θα συνεργάζομαι για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι φίλος μου ο Γιώργος, και κάποιοι για να γεμίσουν τα blogs και τα site τους , γράφουν ότι τους κατέβει".

Οι δύο προσκεκλημένοι του ψηφιακού ραδιόφωνου είπαν με ένα στόμα ότι: "καλό είναι, ο επιχειρηματίας να προσφύγει στην δικαιοσύνη" .

Οι παραπάνω δηλώσεις δημοσιεύονται στην τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, αλλά και στην έντυπη εφημερίδα Fenomeno News (που διαμένεται δωρεάν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα).

kourkoukelekidou

Υστερα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο TEATRO Music Hall που ολοκληρώθηκαν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου ταξιδεύουν στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για μια σειρά συναυλιών !

Ο Νίκος Κουρκούλης επισκέπτεται την Αμερική για δεύτερη φορά στην έως τώρα καριέρα του ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στην Ελληνική ομογένεια της Αμερικής.

Οι δυο καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμη μια φορά ώστε να διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν το κοινό που θα παρακολουθήσει τις συναυλίες τους.

Το πρόγραμμα των συναυλιών τους έχει ως εξής:

• Παρασκευή 21/1/2011 –Μόντρεαλ,

Palace Reception Halls.

• Σάββατο 22/1/2011 –Σικάγο,

Drury Lane Banquets

• Κυριακή 23/1/2011 –Βοστώνη,

Club Royal

• Παρασκευή 28/1/2011 –Τορόντο,

Hazelton Manor

• Σάββατο 29/1/2011- Atlantic City,

Taj Mahal Casino

back_lyrics_TAGS_small_610

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Ένα λαικό κομμάτι που σκοπό έχει να ταρακουνήσει τους νέους που βλέπουν στις εξαρτησιογώνες ουσίες τον "Ψευτικο Παράδεισο". Το θέμα των ναρκωτικών είναι ευθύνη όλων μας.

Το τραγούδι δεν είναι μόνο έρωτα, αγάπη και λα λα λα....

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

toolbar powered by Conduit

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?