Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Νέα

stanisi

Φαίνεται πως όλοι οι μουσικοί δρόμοι καταλήγουν στην πόλη του βορρά την Θεσσαλονίκη. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας της καλλιτέχνιδας από την πόλη, ξεκινά εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο "Ορόσημο Live", από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο ήδη εμφανίζεται ο Σότης Βολάνης. Στο σχήμα ακόμα θα εμφανίζεται και η Χαρά Βέρα, παρουσιάζοντας ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα από το πλούσιο ρεπερτόριο των τριών καλλιτεχνών, που διαθέτουν από τις προσωπικές τους δισκογραφίες.

Ορόσημο Live

26ης Οκτωβρίου 35

Σφαγεία Θεσσαλονίκης

Τηλ κρατ. 2310 515 767 – 2310 515 980

afixhlive

Στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com ,την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011, μίλησαν στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, ο μαέστρος της καλλιτεχνίδας Χρύσπα, Νίκος Νικολαΐδης και ο καλλιτέχνης Διονύσης Μακρής, με αφορμή τα ψεύτικα και στημένα δημοσιεύματα, που αφορούσαν στην συνεργασία τους στην Θεσσαλονίκη με τον επιχειρηματία Γιώργο Φουρναράκη.

Ο επίσημος μάνατζερ της Χρύσπας, Νίκος Νικολαΐδης τόνισε ότι: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ της καλλιτέχνιδας και του επιχειρηματία, η Χρύσπα πληρώθηκε στο ακέραιο όπως πάντα. Μάλιστα στο νιόπαντρο ζευγάρι, την Χρύσπα και τον συζύγο της, ο επιχειρηματίας Γ.Φουρναράκης πρόσφερε ένα δώρο μεγάλης αξίας για το ξεκίνημα του έγγαμου βίου τους.

Η καλλιτέχνιδα Χρύσπα σταμάτησε από το νυχτερινό κέντρο " AfixH Live "καθαρά για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους , ώστε να προετοιμάσει την νέα της δισκογραφία. Είναι βέβαιο πώς η Χρύσπα , όχι μόνο μια και δυο, αλλά πολλές φορές ακόμα θα ξανασυνεργαστεί με τον επιχειρηματία, καθώς η σχέση μεταξύ επιχειρηματία και Χρύσπας ήταν και είναι άριστη.."

Επίσης, για το παραπάνω θέμα μίλησε και ο καλλιτέχνης Διονύσης Μακρής στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη,τονίζοντας ότι:

"αυτά που γράφονται είναι γελοία, και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Με τον Γιώργο Φουρναράκη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, είμαστε φίλοι. Αυτά που γράφονται ότι, δήθεν εγώ θα κατέληγα στις δικαστικές αίθουσες, γιατί δεν με πλήρωσε είναι για γέλια, σενάρια για όνειρα θερινής νυχτός.

Ήδη μετά το πέρας των εμφανίσεων μου στο νυχτερινό κέντρο "AfixH Live", έκανα άλλη μία εμφάνιση μαζί με την καλλιτέχνιδα Πάολα και αυτό δείχνει, ότι με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία θα συνεργάζομαι για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι φίλος μου ο Γιώργος, και κάποιοι για να γεμίσουν τα blogs και τα site τους , γράφουν ότι τους κατέβει".

Οι δύο προσκεκλημένοι του ψηφιακού ραδιόφωνου είπαν με ένα στόμα ότι: "καλό είναι, ο επιχειρηματίας να προσφύγει στην δικαιοσύνη" .

Οι παραπάνω δηλώσεις δημοσιεύονται στην τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, αλλά και στην έντυπη εφημερίδα Fenomeno News (που διαμένεται δωρεάν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα).

kourkoukelekidou

Υστερα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο TEATRO Music Hall που ολοκληρώθηκαν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου ταξιδεύουν στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για μια σειρά συναυλιών !

Ο Νίκος Κουρκούλης επισκέπτεται την Αμερική για δεύτερη φορά στην έως τώρα καριέρα του ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στην Ελληνική ομογένεια της Αμερικής.

Οι δυο καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμη μια φορά ώστε να διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν το κοινό που θα παρακολουθήσει τις συναυλίες τους.

Το πρόγραμμα των συναυλιών τους έχει ως εξής:

• Παρασκευή 21/1/2011 –Μόντρεαλ,

Palace Reception Halls.

• Σάββατο 22/1/2011 –Σικάγο,

Drury Lane Banquets

• Κυριακή 23/1/2011 –Βοστώνη,

Club Royal

• Παρασκευή 28/1/2011 –Τορόντο,

Hazelton Manor

• Σάββατο 29/1/2011- Atlantic City,

Taj Mahal Casino

back_lyrics_TAGS_small_610

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Ένα λαικό κομμάτι που σκοπό έχει να ταρακουνήσει τους νέους που βλέπουν στις εξαρτησιογώνες ουσίες τον "Ψευτικο Παράδεισο". Το θέμα των ναρκωτικών είναι ευθύνη όλων μας.

Το τραγούδι δεν είναι μόνο έρωτα, αγάπη και λα λα λα....

vertis

Μετά από διάφορες συζητήσεις που είχε ο Νίκος Βέρτης με τέσσερις επιχειρηματίες των Αθηνών έτσι, ώστε, να κλείσει για εμφανίσεις.

Εντέλει η συμφωνία επιτευχθεί από δύο επιχειρηματίες που θα συνεταιριστούν, αφού ενοικίασαν τον χώρο του πρώην Show Center, (μετέπειτα Μαμούνια και Grande), και που θα ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου για να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης από τις αρχές Μαΐου 2011 με καινούργια ονομασία μαγαζιού.

Αυτόν τον καιρό γίνονται συζητήσεις για την επιλογή του πρώτου γυναικείου ονόματος που θα πλαισιώνει τον Νίκο Βέρτη στο σχήμα.

Ακούγεται το όνομα της Θέλξη, η οποία διαψεύδει την πληροφορία, χωρίς βέβαια να είναι πειστική, καθώς σε ερώτηση του Νίκου Βάνη, εάν θα συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη του απάντησε ότι:

 “δεν ξέρω τίποτα, αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως τον Μάϊο θα πάρω τη ξαπλώστρα μου και θα αμοληθώ σε μια ωραία ακρογιαλιά, να μαυρίσω την κορμάρα μου”.

Ένα δεύτερο όνομα που ακούγεται στο νέο σχήμα είναι αυτό της Ισραηλινής τραγουδίστριας Sarit Hadad, που ερμήνευσε  ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη το νέο τραγούδι “Εμείς οι δυο ταιριάζουμε” από τον συνθέτη  Κυριάκο Παπαδόπουλο.

 Το εν λόγω τραγούδι είναι πολύ καλό, ωστόσο, είναι φτωχά ντυμένο από μουσικά όργανα, κάτι που επεσήμανα τόσο στον συνθέτη, όσο κα στον καλλιτέχνη.

Στο μυστήριο γύρω με το πιο γυναικείο όνομα θα είναι στο σχήμα, θα πρόσθετα και μια τρίτη εκδοχή, την οποία μάλιστα συνιστώ ανεπιφύλακτα στους επιχειρηματίες, να είναι και οι δύο γυναίκες στο σχήμα Θέλξη και Sarit .Έτσι το πρόγραμμα που θα είναι κυρίως λαϊκό θα ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Φαίνεται πάντως, πως στην παραλιακή ζώνη του Ποσειδωνίου των Αθηνών θα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα σχήματα - προγράμματα, παρά την κρίση που εισέβαλε και στον χώρο της διασκέδασης.

Ενδιαφέρον θα έχει, να δούμε στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου ποια σχήματα πήγαν καλά, μέτρια και ούτω καθ΄ εξής.

Το βέβαιο είναι πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν όχι τόσο τα ονόματα των καλλιτεχνών, όσο οι τιμές που θα διαμορφωθούν, κάτω από τις δύσκολες συγκυρίες, που ζουν όλοι οι Έλληνες, όπως επίσης και τα προγράμματα, το ρεπερτόριο των τραγουδιών, θα είναι τα κριτήρια, που θα επιλέξει το κοινό, για να ξοδεύσει τα λεφτουδάκια του.

Γι΄ αυτό και επιβάλλεται να είναι όλοι προσγειωμένοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θαμώνα, μια και τον τελευταίο καιρό πολλοί καλλιτέχνες με αξιόλογες φωνές και παρουσίαση, είναι χωρίς δουλειά, τους βλέπω, να τρέχουν από οντισιόν σε οντισιόν σε αρκετά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Αυτό και μόνο είναι πολύ ανησυχητικό.

Για να δούμε και αυτό το νέο εγχείρημα του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα, που με τα καθιερωμένα ρεπορτάζ μου, θα αναλύσω, από τις περατζάδες  που θα ακολουθήσουν.

 

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

Διαφήμιση

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?