Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Νέα

christmastree

Οι φετινές εορτές για τους Έλληνες αναμφίβολα δεν ήταν όπως τον παλιό καλό καιρό, ωστόσο το ηθικό και η διάθεση για την διασκέδαση παραμένει υψηλό.

Γι΄ αυτό και οι επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης δεν μπορεί, παρά να είναι ευχαριστημένοι, καθώς όλα τα νυχτερινά κέντρα στην πόλη ήταν γεμάτα, τόσο που δυστυχώς ο πολύς κόσμος που δεν έκλεισε από νωρίς ρεζερβέ, έμεινε απ΄ έξω. Ως συνήθως εμείς οι Έλληνες ακόμα και στο θέμα αυτό είμαστε της τελευταίας στιγμής.

Εμένα όμως μου αρέσει, το χύμα και τσουβαλάτα, μιας και απεχθάνομαι τον προγραμματισμό σε στενά καλούπια.

Περπατώντας στην λεωφόρο των μπουζουκιών βρήκα πολλές νεανικές παρέες , να παραπονιούνται, που δεν έβρισκαν παραμονή Χριστουγέννων ούτε ένα τραπέζι, λέγοντας: "τι βγήκαμε και εμείς τέτοια ημέρα,τέτοια λόγια..."

Η περαντζάδα μου ξεκίνησε από την ημέρα Τετάρτη, όπου όλο κι όλο μόνο δύο νυχτερινά κέντρα λειτουργούσαν.

Η πρώτη στάση μου ήταν στο νυχτερινό κέντρο "Μούσες εν χορώ", όπου μόνο το μισό μαγαζί ήταν γεμάτο. Με τον υπεύθυνο της επιχείρησης κύριο Σγουρό, καθίσαμε σε ένα τραπέζι συζητώντας, και παράλληλα παρακολουθώντας το πρόγραμμα.

Δεν μου άρεσε το play back που βασίλευε στο μαγαζί, με την ορχήστρα να μην παίζει με τα μουσικά όργανα . Ενώ ο ήχος που έβγαινε από τις τραγουδίστριες ήταν πέρα για πέρα φαλτσάτος, και παραμορφωμένος. Λόγω και του κακού χειρισμού του ηχολήπτη της κονσόλας, ο οποίος μάλλον δεν ξέρει να κάνει σωστά την δουλειά του.

Για μισή ώρα που κάθισα με πόνεσαν τα αυτιά μου.

Έτσι έφυγα προς το νυχτερινό κέντρο "Μαμούνια Live" όπου η Θέλξη πάνω στην πίστα ξεσήκωνε από τα πρώτα τραπέζια τις παρέες που είχαν έλθει για πάρτη της από την Βουλγαρία, με τις λιμουζίνες, φορτωμένοι για χοντρές ζημιές. Από κόσμο το μισό μαγαζί ήταν γεμάτο, πολύ καλά θα έλεγα, καθώς πάντοτε οι Τετάρτες είναι δύσκολες για την διασκέδαση.

Παραμονή Χριστουγέννων την Παρασκευή ξεκίνησα από το νυχτερινό κέντρο "Πύλη Αξιού" για να δω τον καρντάση Νίκο Μακρόπουλο με τον οποίον μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλία.

Στην πόρτα με καλωσόρισε όπως και όλον τον κόσμο, ο πορτιέρης Μιχάλης, κάνοντας μου και μια παρατήρηση: "βλέπω Βάνη, κάνεις γερή γυμναστική, περπατώντας την λεωφόρο των μπουζουκιών".

Συγχρόνως ο ένας εκ των επιχειρηματιών Β. Γκόγκος με χαιρέτησε εγκάρδια, καθώς είχαμε καιρό να ιδωθούμε. Το δε μαγαζί ήταν γεμάτο. Δύσκολα αλλά βρήκα ένα τραπέζι σε μια γωνιά και κάθισα για να απολαύσω τον Νίκο Μακρόπουλο στο λαϊκό του πρόγραμμα. Παράλληλα ο κόσμος που χόρευε, έβγαινε φωτογραφίες με τον καλλιτέχνη, που είναι και παραμένει λαϊκό παιδί, κα είναι πρόθυμος σε ό,τι κι αν του ζητήσουν οι θαμώνες.

Αυτά σκεπτόμουν όταν ξαφνικά ήλθε μία λουλουδού, και άδειασε 30 δίσκους γαρύφαλλα στο τραπέζι μου, λέγοντας μου: "κύριε Βάνη, τα λουλούδια είναι από τον φίλο σας Γ. Μποζίδη".

Έμεινα κάγκελο, διότι τον Γιωρίκα τον γνωρίζω πολλά χρόνια, και ειλικρινά δεν είναι από τους ανθρώπους που χαϊδεύει κόσμο. Πάντως μου έφτιαξε το ήδη ανεβασμένο κέφι μου. Τα δε γαρύφαλλα τα πέταξα στα ωραία κοριτσόπουλα που δεν σταματούσαν λεπτό να χορεύουν πάνω στα τραπέζια.

Με το γαρύφαλλο στο πέτο έφυγα για το νυχτερινό κέντρο "Μαμούνια Live", για να δω τον κόσμο και την Θελξάρα, που εμφανίζεται μαζί με τον Κ. Γαλανό, σε ένα μαγαζί που ήταν κατάμεστο.

Τράβηξα γραμμή για το καμαρίνι της καλλιτέχνιδας, όπου της τα είπα ένα χεράκι, για κάποιο θέμα, που ενώ είχε δώσει τον λόγο της, ωστόσο δεν τον κράτησε. Ξέρει αυτή, γι΄ αυτό αν και την στεναχώρησα με άκουγε προσεκτικά, για να μου ζητήσει μια ειλικρινή συγνώμη.

Λίγη ώρα αργότερα συνάντησα και τον επιχειρηματία του κέντρου. Ανοίγοντας την συζήτηση του λέω: "θα πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος κύριε Πέτρο με τόσους θαμώνες".

Αρκετά προβληματισμένος μου απάντησε: "καλά για σήμερα, όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση θα μείνουμε με ένα, άϊντε δύο νυχτερινά κέντρα στην πόλη. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά για διασκέδαση. Άσε που τον τρομοκρατούν καθημερινά τα Μ.Μ.Ε, και οι πολιτικοί μοιράζουν το χρήμα στις τράπεζες, που να μείνει φράγκο για τον κοσμάκη για να το ξοδέψει στα όπα – όπα".

Επειδή ο επιχειρηματίας άνοιξε μεγάλο θέμα, τον άφησα στις σκέψεις τους, για να φύγω προς το νυχτερινό κέντρο "Άστρα Live".

Στην πίστα ο "Αλήτης και αμαρτωλός" Δημήτρης Χρυσοχοΐδης από τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες έδινε τα ρέστα του, σε ένα μαγαζί τιγκαρισμένο, που δεν έπεφτε καρφίτσα. Κάθισα για λίγο και παρακολούθησα το πρόγραμμα του καλλιτέχνη. Φεύγοντας χαιρέτησα το αφεντικό και το προσωπικό στην υποδοχή.

Έτσι πέρασα και από το νυχτερινό κέντρο "Ρόδον όπως παλιά".

Στην είσοδο βρέθηκα με τον επιχειρηματία του κέντρου με τον οποίον τα είπαμε για λίγο. Από κόσμο το σαλόνι ήταν γεμάτο, ενώ το πάνω διάζωμα ήταν άδειο. Το σέρβις πολύ καλό, με τους σερβιτόρους να τρέχουν με χίλια, και οι δύο μετρ ο Σάββας και ο Σωτήρης πάρα πολύ εξυπηρετικοί με τους πελάτες.

Από εκεί έφυγα προς την μουσική σκηνή "Stage", όπου εμφανίζονται οι δυο φιρμάτοι καλλιτέχνες Γ. Κότσιρας και Δ. Μπάσης. Κάθισα και παρακολούθησα το πρόγραμμα, παράλληλα πιάσαμε συζήτηση με τους μετρ και την διευθυντή του μαγαζιού Παύλο, για την διασκέδαση γενικότερα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες αυτές οι συζητήσεις, σε κάθε ευκαιρία από τους εργαζομένους, καθώς αγωνιούν για το μέλλον τους, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι προφανές ότι, ακουμπάει όλες τις επιχειρήσεις, όπως και την διασκέδαση. Πάντως το μαγαζί ήταν γεμάτο, με τους θαμώνες να διασκεδάζουν με το πολύ καλό ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών. Όσο για το σέρβις ήταν εξαιρετικό.

Αφού χαιρέτησα τους φίλους εργαζόμενους, έφυγα προς το νυχτερινό κέντρο "Ορόσημο Live" για να ακούσω και να δω το πρόγραμμα του Σότη Βολάνη. Δεν πρόλαβα όμως να τον απολαύσω, καθώς μόλις είχε κατεβεί από την πίστα. Από κόσμο ήταν γεμάτο το μισό μαγαζί. Πριν αποχωρίσω τα είπαμε και με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

Πήρα τον δρόμο προς το νυχτερινό κέντρο "Άφιξη Live" που τον τελευταίο καιρό έγινε στόχαστρο για χοντρή παραπληροφόρηση, από κάποιους κακοθελητές bloggers, αλλά και κάποια site- αρβύλα, όπου οι αρθρογράφοι είναι καναπεδάτοι, φαντασιόπληκτοι, γράφοντας φανταστικά σενάρια, σερβίροντας τα με μπόλικο λεμόνι και λάδι, με αποτέλεσμα την καθοδηγημένη παραπληροφόρηση, προφανώς έχοντας κάποιο σκοπό.

Ε λοιπόν, τους πληροφορώ πως το "Άφιξη Live" παραμονή Χριστουγέννων την Παρασκευή, αλλά και την ημέρα των Χριστουγέννων το Σάββατο, όχι μόνο ήταν ανοιχτό, όπως όλες τις ημέρες λειτουργίας του από τον Νοέμβριο που ξεκίνησε, αλλά είχε πάνω από 1000 άτομα που διασκέδαζαν με το πρόγραμμα του Δ. Μακρή και του συγκροτήματος των émigré.

Και όπως καλά πληροφορούμαι το σχήμα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του για άλλα δύο διήμερα, όπου μετά την σκυτάλη θα πάρει ο Κρητικός λυράρης Ν. Ζωιδάκης, όπως έγραψα και προ ημερών.

Ο δε καλλιτέχνης Δ. Μακρής ήταν πολύ ευχαριστημένος με την κίνηση στο μαγαζί.

Στην είσοδο επί των καθηκόντων ο Παναγιώτης, σύζυγος της Χρύσπα, με καλωσόρισε θερμά λέγοντας μου: "Βάνη αδελφέ μου, έλα να καθίσουμε μαζί". Έτσι και έγινε, όπου συζητώντας τον ρώτησα για τις παραπληροφορίες που γράφουν οι καναπεδάτοι, λεμονοστύφτες, για τον ίδιο, την Χρύσπα, και τον επιχειρηματία εργοδότη του , που, ξέρω, ότι σας έχει στα όπα – όπα...

...Απόδειξη, πως ακόμα και για το γαμήλιο ταξίδι σας στο εξωτερικό, σας εξηγήθηκε πλουσιοπάροχα, ή κάνω λάθος;;

"Βάνη ,εσύ τα ξέρεις καλύτερα, δεν λες, δεν γράφεις παπαριές.." ήταν η απάντηση του, σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί έχοντας κάποιο απώτερο σκοπό.

Λίγη ώρα αργότερα στο τραπέζι κάθισε και ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου με τον οποίον συζητήσαμε γενικά για την διασκέδαση.

Η τελευταία τσάρκα μου τις πρώτες πρωϊνές ώρες κατέληξε στο νυχτερινό κέντρο "Fix Live". Παρά την περασμένη ώρα στο μαγαζί υπήρχαν πάνω από 3200 θαμώνες.

"Σ΄ αυτό το παραθύρι που έβγαινε το πρωί", ξαναβγήκε για το δεύτερο πρόγραμμα ο λαϊκός βάρδος Β. Καρράς, για να τον αποθεώσει το κοινό, και να γίνεται ό χαμός.

Ανάμεσα στα τραπέζια το μάτι μου πήρε τον Αθηναίο επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Theatro Music Hall", όπου εμφανίζονται ο Ν. Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κ. Καραφώτης, να διασκεδάζει με την παρέα του.

Πήγα από κοντά για να τον χαιρετήσω και με κάλεσε στο τραπέζι του για να τα πούμε, και να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση στα δρώμενα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και το τι μέλει γενέσθαι στην διασκέδαση.

Την ίδια ακριβώς περατζάδα σε όλα τα νυχτερινά κέντρα έκανα και το Σάββατο βράδυ, την ημέρα των Χριστουγέννων, όπου και πάλι τα μαγαζιά ήταν γεμάτα, και αυτό οφείλεται εν μέρει και στο γεγονός πως οι τιμές στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης δεν επιβαρύνθηκαν με το double dot. Και όπως πληροφορούμαι τα ρεζερβέ για την πρωτοχρονιά είναι πλήρεις.

Άϊντε και με το δεξί να μας μπει η νέα χρονιά 2011, χορεύοντας στο ρυθμό των μπουζουκιών, και όχι της Τρόϊκας.

mas2010-EllinikoFenomeno-small

Όλοι εμείς στο ψηφιακό ραδιόφωνο Elliniko Fenomeno στέλνουμε στους ακροατές μας στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη τις καλύτερες ευχές για Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!! Καλές γιορτές σε όλους.

top13_gold 

 

Νο 1  ΟΝΕΙΡΟ - ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Νο 2   AΠΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙ – ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Νο 3   ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ - ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Νο 4  ΑΕΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
 – ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ

Νο 5  ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΕΧΩ   ΜΑΡΙΝΟΣ
Νο 6    ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ – ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
Νο 7   ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΡΑ – ΠΑΡΙΣ 
Νο 8    ΕΙΣΑI ΑΠΙΣΤΗ REMIX – ΜΑΡΙΝΟΣ
Νο 9   ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ 
Νο 10  O ANΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ALL TIME CLASSICS
Νο 11  ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Νο 12   ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ – ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

 Νο13  ΑΣΕ ΜΕ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

 

alla_mou_taksane_pagebanner_copy

H νέα ζεμπεκιά του Νίκου Οικονομόπουλου σε στίχους Πάνου Φαλάρα και μουσική Μαρίτας Ρόσση παίζει που αλλού, στο Ελληνικό Φαινόμενο..  Ακούστε τώρα στο πρόγραμμα του φηφιακού ραδιοφώνου!

xorosΜετά από κάμποσο καιρό, ξαναβρέθηκα στην Αθηναϊκή διασκέδαση, επισκεπτόμενος όσο το δυνατόν περισσότερα κέντρα μέσα σε δύο νύχτες, αγκαζέ πάντα με τον φίλο ταρίφα , ο οποίος πλέον έχει μάθει τα δρομολόγια μου, και το μόνο που με ρωτά είναι από που , και από ποιό νυχτερινό κέντρο να ξεκινήσει.

Και η περαντζάδα ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ από την περιοχή Κορυδαλλού, το κέντρο διασκέδασης "Ομαλός", όπου εμφανίζεται ο φίλος και καλλιτέχνης Νίκος Ζωιδάκης.

Ο Κρητικός λυράρης μαζί με την ορχήστρα του, όπου κι αν εμφανίζονται γεμίζουν ασφυχτικά τα κέντρα, διασκεδάζοντας όχι μόνο τους Κρητικούς, τους Ελλαδίτες, αλλά και τους ομογενείς μας.

Με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό στην Μακεδονία ο καλλιτέχνης και μουσικός Νίκος Ζωιδάκης γέμισε ασφυχτικά τα μαγαζιά, και ο κόσμος διασκέδασε, αλά Ελληνικά.

Στο κέντρο διασκέδασης "Ομαλός" ο κόσμος απολαμβάνει την καταπληκτικά Κρητική κουζίνα γλείφοντας τα δάχτυλα του πίνοντας παράλληλα τα καταπληκτικά Κρητικά κρασιά και τις τσικουδιές, παρέα με τον εξαίρετο καλλιτέχνη Νίκο Ζωιδάκη, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής, όπως παλαιότερα γινόταν με τον αείμνηστο Νίκο Ξυλούρη.

Το μαγαζί ήταν κατάμεστο, και το κέφι με τις Κρητικές μαντινάδες εκτοξευόταν στα ύψη.

Δεν πρόλαβα καλά – καλά να δω όλο το μαγαζί, όταν ξαφνικά άκουσα μια Κρητική μαντινάδα για την αφεντιά μου, από τον καλλιτέχνη Νίκο Ζωιδάκη καλωσορίζοντας με έτσι. Με άφησε κατάπληκτο.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού απόλαυσα τους Κρητικούς καλλιτέχνες, μουσικούς, μάγειρες, και τον κόσμο, ο οποίος διασκέδαζε, έφυγα ντουγρού για το νυχτερινό κέντρο "Maya – Maya".

Το μαγαζί είχε πρεμιέρα με το απόλυτο αρσενικό τρίο Ζαφείρη Μελά, Βασίλη Τερλέγκα, Δημήτρη Γιώτη. Το εν λόγω κέντρο με περίπου 750 καθίσματα ήταν σχεδόν τιγκαρισμένο.

Την ώρα εκείνη πάνω στην πίστα ο φίλος και καρντάσης Ζαφείρης Μελάς κεντούσε. Μόλις με αντιλήφθηκε με καλωσόρισε τραγουδώντας "Γεια σου μάνα Σαλονίκη".

Σε λίγο βγήκε και ο άλλος καλός φίλος, καλλιτέχνης Βασίλης Τερλέγκας, δίδοντας τα ρέστα. Οι δύο λαϊκοί βάρδοι ξεσήκωσαν όλο το μαγαζί, ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή.

Έπειτα στην πίστα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιώτης, ο οποίος με την σειρά του ανέβασε και άλλο τον κόσμο, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του. Κάθισα και απόλαυσα το απόλυτο πρόγραμμα, ξεβουλώνοντας και τα αυτιά μου.

Κατά τις 04: 30 έφυγα βουρ, προς Συγγρού μεριά, για τον Γ. Πάριο και τον Σ. Γονίδη. Δύο μεγάλους βάρδους του πενταγράμμου,μαζί στην πίστα του νυχτερινού κέντρου "Fever", είναι όλα τα λεφτά.

Στην είσοδο με καλωσόρισε ο επιχειρηματίας του κέντρου λέγοντας :"καλώς τον άρχοντα, άργησες πολύ"

"ναι, αλλά ήλθα να απολαύσω τους δύο βάρδους που δεν θα τους έχανα με τίποτα", του απάντησα.

Τότε ο επιχειρηματίας έδωσε εντολή στους δύο μετρ να με τακτοποιήσουν βασιλικά στον οβάλ καναπέ, όχι του Λευκού οίκου, αλλά του "Fever".

Δεν πρόλαβα να καθίσω, όταν εμφανίστηκαν οι σερβιτόροι να πάρουν παραγγελία. Ζήτησα μόνο νερό, και ένα ποτήρι από εκείνο το Χρυσαφί κρασί, που την άλλη φορά με είχε ζαλίσει η γεύση του, τραβιέται το άτιμο.

Στο μεταξύ καρφώθηκα στην κυριολεξία στην πίστα, ακούγοντας τον Πάριο και τον Γονίδη μαζί να ερμηνεύουν, ο ένας τις επιτυχίες του άλλου, ενώ στο σαλόνι του μαγαζιού να γίνεται ο χαμός.

Κάποια στιγμή ο Σ. Γονίδης με ζουμάρισε πάνω από την πίστα, φωνάζοντας από το μικρόφωνο: "Γεια σου ρε Θεσσαλονίκη, κάτσε να γουστάρεις", και πράγματι κάθισα μέχρι το κλείσιμο,τόσο πολύ γουστάρισα.

Όμως, με έπαιρνε για μια άλλη επίσκεψη στο νυχτερινό κέντρο "Caramela Live".

Στην είσοδο με καλωσόρισε η δίμετρη Χριστίνα, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος που περίμενε να τακτοποιηθεί σε τραπέζι. Πάνω στην πίστα ο Θεσσαλονικιός Σάκης Αρσενίου, πολύ ανεβασμένος τα έχωνε, παίρνοντας τα κοριτσόπουλα στον αέρα.

Ενώ η Έλενα Μεταξά βγαίνοντας με το καινούργιο τσιφτετέλι τραγούδι , που ακόμα δεν κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα, το κοινό ρίχτηκε στον χορό, ακόμα πάνω και κάτω από τα τραπέζια, παρ΄ όλο που ο ήχος της ήταν κάπου 20% κλειστός.

Λίγη ώρα αργότερα έκαναν την εμφάνιση τους στη πίστα ο Γ. Τσαλίκης με τον Κ. Κυανό, ενώ ο κόσμος δεν σταματούσε να χορεύει. Έτσι μας βρήκε για τα καλά το ξημέρωμα.

Το Σάββατο βράδυ ξεκίνησα από τον Πάνο Κιάμο και το νυχτερινό κέντρο "Ποσειδώνιο", όπου το βρήκα κατάμεστο, και τον επιχειρηματία του κέντρου πάνω στο stage του ήχου, να παρακολουθεί όλο το μαγαζί, όπου το κοινό χόρευε ασταμάτητα.

Τελειώνοντας το πρώτο πρόγραμμα, επισκέφθηκα τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του, όπου είχαμε μια συζήτηση για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια. Στην παρέα μας ήλθε αργότερα και ο πάτερ φαμίλιας κύριος Βασίλης, με τον οποίον κάναμε μια εις βάθος ανάλυση για το χρηματιστήριο της Ελληνικής διασκέδασης, και για το τι μέλλει γενέσθαι.

Και αφού λύσαμε εις έκτασην, την δήθεν παγκόσμια οικονομική κρίση, έφυγα για το νυχτερινό κέντρο "Ρωμαίο", όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης.

Στην είσοδο με καλωσόρισε ο μετρ Βαγγέλης και ο μετρ του καλλιτέχνη τον οποίον ρώτησα αν είναι ανοιχτό το καμαρίνι του Χ. Χολίδη. "Έχει συζήτηση με τον επιχειρηματία του "Ρωμαίο" με πληροφόρησε. "Τότε θα φύγω και εγώ για άλλη μια φορά χωρίς να τα πούμε" απάντησα, και παράλληλα αποχαιρέτησα τους δύο μετρ του νυχτερινού κέντρου που ήταν μόνο το κάτω σαλόνι γεμάτο.

Έτσι λοιπόν τράβηξα προς Γλυφάδα σε ένα ωραίο music restaurant ,"το Black stone" ,όπου εμφανίζεται ο φίλος μου δεξιοτέχνης μπουζουξής Γεώργιος.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο ο οποίος απολάμβανε μαζί με το καλό φαγητό, ελληνική μουσική από πολύ καλές φωνές,όπως της Μπέσυ Αργυράκη που ξανάπιασε το μικρόφωνο.

Κατά τις 03:30 επισκέφτηκα εκ νέου το νυχτερινό κέντρο "Caramela Live" , όπου φυσικά δεν βρήκα ούτε μια καρέκλα άδεια, για να καθίσω.

Ωστόσο, η κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μαζί με την παρέα της φαίνεται πως από νωρίς έκλεισαν τραπέζι, στην δεύτερη σειρά του σαλονιού, απολαμβάνοντας το όλο πρόγραμμα.

Κάπου στην τρίτη σειρά να σου και ένας Θεσσαλονικιός να διασκεδάζει με την παρέα του, και αυτός ήταν ένας εκ των επιχειρηματιών του νυχτερινού κέντρου "Πύλη Αξιού", ο mr Βασίλης Γκόγκος, φίλος και γνωστός κουμάντος από τα παλιά.

Μόλις με είδε ήλθε κατευθείαν (και με φόρα) προτείνοντας τα στήθια του, λέγοντας με:

"ρε μπαγάσα, και εδώ εσένα θα βρίσκω;; Παντού χώνεσαι, για τα ρεπορτάζ σου, για να μας ξεφωνίσεις ,όπως έκανες στην φιλανθρωπική βραδιά, επειδή δεν ήλθα".

" Καλά σε έκανα φίλε μου Βασίλη, διότι έπρεπε να δώσεις το παρών, είσαι υποχρεωμένος στον αείμνηστο καλλιτέχνη για τον οποίον διοργανώθηκε η εκδήλωση" του απάντησα.

"Ήμουν στο εξωτερικό, τι να κάνω", μου δικαιολογήθηκε, παράλληλα με τραβούσε προς το τραπέζι του, να καθίσω με την παρέα του.

Όμως, έπρεπε πρώτα να κάνω την γύρα μου για την ανάγκη του ρεπορτάζ, άλλωστε γι΄ αυτό και βρίσκομαι στα διάφορα κέντρα. Κατά τις πρωϊνές ώρες εντέλει κάθισα στο τελευταίο τραπέζι που άδειασε , απ΄ όπου απόλαυσα τον Γ. Τσαλίκη και τον Κ. Κυανό που έδιναν ρέστα.

Τα ξημερώματα την έκανα προς το αεροδρόμιο, για να πετάξω στα πάτρια εδάφη, την Μακεδονία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα σύντομο υπνάκο.

Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο κατευθείαν μπήκα στο πρώτο πατσατζίδικο της περιοχής, για να έλθω στα ίσα μου.

Όσο για τα συμπεράσματα από την Αθηναϊκή περαντζάδα παραμένουν τα ίδια.

Δηλαδή, όσοι κρατούν τα γκέμια της νυχτερινής διασκέδασης και είναι νοικοκύρηδες, αφοσιωμένοι στο έργο τους, προσφέροντας ποιότητα τόσο σε προγράμματα, κυρίως όμως στην εξυπηρέτηση, αυτοί θα πάνε μπροστά, θα έχουν πάντοτε δουλειά με , ή, χωρίς την κρίση.

Αυτό ισχύει και για την Θεσσαλονίκη, όπως και για όλη την Ελλάδα, όπου λειτουργούν νυχτερινά κέντρα.

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

Διαφήμιση

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?